top of page

Raw Vegan AÇAÍ Brownies

בראוניז אסאי טבעוני
IMG_9230.jpg
מה בסך הכל צריך?
לבלילה:
1 סמבּהזוֹן אסאי מקורי
2\1 1 כוסות אגוזי מלך
6 כפות אבקת קקאו טהור
2\1 1 כפיות תמצית וניל טהורה
2\1 כפית מחית וניל טהורה
2\1 2 כוסות תמרים מגולענים
קורט מלח ים אטלנטי

לציפוי:
4\3 כוס קשיו
2 כפות שמן קוקוס מומס
3 כפות דבש או סירופ מייפל טהור
2\1 חבילת סופר-פרי של סמבהזון
אופציה לשדרוג: שבבי פטל טרי, קפוא או מיובש

אופן ההכנה:
ערבבו במעבד מזון \ בלנדר את כל המצרכים של הבלילה עד לקבלת מרקם חלק.
מזגו את הבלילה לתבנית \ רינג בקוטר 20X20 ס"מ (שמנו מעט בשמן קוקוס או הניחו נייר אפייה למניעת הידבקות), שטחו את הבלילה על גביי התבנית בצורה אחידה והכניסו למקרר לפחות לשעתיים.

להכנת הציפוי:
הכניסו למעבד המזון \ לבלנדר את כל המצרכים של הציפוי והפעילו בפולסים קצרים על מנת ליצצור מרקם עם שבבי קשיו (ניתן להגיע למרקם חלק אם לא מעוניינים החתיכות גסות)

לאחר התייצבות הבראוניז במקרר יש לשפחות את הציפוי מעליו ולהכניס למקרר להתייצבות נוספת בערך לשעה-שעתיים.

לחתוך לקוביות שוות ולהגיש.

טיפ: שימרו ע הבראוניז במקרר או במקפיא לטווח ארוך. בתאבון.
bottom of page