top of page
AÇAÍ MAPLE GRANOLA
גרנולת אסאי
מה בסך הכל צריך?
2 כוסות שיבולת שועל
3\1 כוס מחית תפוחים
1 כף גדושה של חמאת שקדים \ חלבה
1 כף אבקת אסאי
2\1 כפית אבקת ג'ינג'ר
3\1 כוס סירופ מייפל טהור
2\1 כפית תמצית וניל טהורה
2\1 כוס חלב קוקוס
אופציה לתוספות:
אגוזים
גוג'י-ברי
שבבי קוקוס מיובשים
חמוציות
אופן ההכנה:
חממו תנור ל-170 מעלות טורבו.
ערבבו את כל החומרים הרטובים בקערה אחת, ואת כל החומרים היבשים בקערה נפרדת.
לאחר מכן, ערבבו את הכל יחד - אם אתם מרגישים כי כל החומרים היבשים לא קיבלו מספיק נוזלים הוסיפו מעט סירופ מייפל או דבש.
אם התוספות שלכם מתאימות לאפייה הוסיפו אותן כעת, אם לא הוסיפו אותן לאחר האפייה.
מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה ומוזגים את כל התערובת.
משטחים כמו שיותר על גביי התבנית, אופים כ-15 דקות, מערבבים ומכניסים ל-10 דקות נוספות.
כשהתערובת כולה מוזהבת מוצאים מהתנור, מקררים ומעבירים לצנצנת אטומה.
bottom of page